BRANCHER

 

 

 


 

 

SAP Business ByDesign understøtter en række forskellige brancher som f.eks. Professional Services, Engroshandel & Distribution, Forbrugerprodukter, Discrete Manufacturing, Public sektor, Industrial Machinery & Components, High Tech og Consumer Packaged Goods.

 

Approxima er specialister i bl.a. Professional Services, Public Sector, Discreet Manufacturing og Wholesale virksomheder.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om hvordan vi præcist kan hjælpe din virksomhed.

 

KONTAKT OS

 

 

 

 

PROFESSIONELLE SERVICES

Læs mere

 

 

 

WHOLESALE 

Læs mere

 

 

 

DISCREET MANUFACTURING

Læs mere

 

 

 

 

REFERENCER

 

 

Utopia forklarer hvordan Business ByDesign® giver en simple løsning med omfattende og fuldt integreret Enterprise Resource Planning (ERP) funktionalitet - èn

løsning!

 

 

Hos Alantra giver Business ByDesign® én løsning der dækker et bredt udvalg af lande med hensyn til juridiske, skattemæssige og andre krav - alt på én platform! 

 

 

Business ByDesign® gav LivingProof mulighed for at vækste fra en start-up med et integreret system til en stor succesfuld virksomhed- Run Simple! 

 

 

Lær, hvordan Devialet, den mest prisbelønnede opstart i verden for fremragende innovation i lyd, bruger SAP Business ByDesign til at integrere driften og har forbedret deres økonomi-, regnskabs- og logistiksystemer.

 

 

 

Se, hvordan Skullcandy bruger SAP Business ByDesign til at vokse og skalere deres forretning internationalt.

 

 

 

Lær hvorfor ENVE Composites valgte SAP Business ByDesign til deres produktionsbehov og meget mere.

 

 

Hør, hvordan Autonomy Technology styrer en stor volume af komplekse komponenter og opfylder høje kundeservicebehov med SAP Business ByDesign.

 

 

 

Se, hvordan Hilti bruger SAP Business ByDesign til at omdanne deres organisation til fremtidens organisation. Hilti sparer penge på IT med en standardiseret platform og Hilti-kunderne har gavn af kortere leveringstider og mere tilgængelig information.

 

Hør hvorfor en af de største leverandører af flydende voksprodukter i Europa, Heliotron, valgte SAP til at hjælpe deres virksomhed med at vækste.

 

 

 

 

BOOK EN GRATIS DEMO 

 

BYDESIGN FOLDER 

Du kan også downloade vores folder om Business ByDesign og læse om Approxima's metode.

DOWNLOAD FOLDER