FORRETNINGSORIENTERET IT-RÅDGIVNING

 

Approxima streg med logo SAP eksperter og konsulenter

 

 

 

OM APPROXIMA

Approxima er et partnerledet dansk team af fremsynede konsulenter, der kombinerer kritisk tankegang og direkte kommunikation med stærke SAP-kompetencer. Vi er dygtige problemløsere, der skaber og implementerer elegante, enkle, hensigtsmæssige og robuste løsninger for nogle af de største virksomheder i Danmark og i udlandet.

 

FÆLLES MÅL

I Approxima deler vi altid kundens mål om at skabe den bedst mulige løsning. Vi går  fokuseret, systematisk og realistisk til værks – sådan, at vi kan opfylde både korte og langsigtede behov. 

 

 

LØSNINGER KRÆVER UDFORDRINGER 

Vores erfarne SAP-konsulenter arbejder i spændingsfeltet mellem it og forretningsudvikling. De rigtige løsninger kommer selvsagt ud fra en særlig forståelse for kundens reelle udfordringer.

 

UDFORSKNING SAMMEN 

Vi tror på, at de bedste løsninger opstår, når kunder og konsulenter arbejder tæt sammen i vurderingen af løsningsalternativer. Sammen tager vi ansvar for den samlede projektleverance og hjælper med at finde de mest optimale løsninger. 

 

 

PRAGMATISK TILGANG 

Vi har en realistisk og erfaringsbaseret tilgang til vores opgaver. Kombinationen af realisme, stærke SAP-kompetencer og en konstant løsningsorienteret indgangsvinkel skaber seriøse og brugbare løsninger, hver gang. 

 

FÆLLES SUCCES

Kundernes succes, er vores succes. Det er udgangspunktet – og hele vores eksistensgrundlag. Derfor gør vi alt for at skabe de bedste og mest solide løsninger, der skaber en reel merværdi – og søger gerne nye veje for at opnå det optimale resultat.

 

 

 

Approxima streg med logo SAP eksperter og konsulenter

 

 

DYNAMISKE LØSNINGER, DER SKABER VÆKST