Om Approxima

Approxima er et partnerledet dansk team af fremsynede konsulenter, der kombinerer kritisk tankegang og direkte kommunikation med stærke SAP-kompetencer. Vi er dygtige problemløsere, der skaber og implementerer elegante, enkle, hensigtsmæssige og robuste løsninger for nogle af de største virksomheder i Danmark og i udlandet.

Approxima leverer løsningen

Vi er specialister i at hjælpe mellemstore og store virksomheder med implementering af SAP S/4HANA løsninger, både on-premise og cloud.

ERP-systemer udgør den digitale livsnerve i virksomheder og tager i disse år et teknologisk og strategisk kvantespring i kraft af den digitale dagsorden og ikke mindst AI og maskinlæring. Potentialet og perspektiverne i moderne ERP-systemer er derfor godt sted at søge svar, hvis man som virksomhed er usikker på, hvordan man gør sin organisation mere effektiv og får hurtigere beslutningsprocesser.

Hos Approxima har vi fokus på den fælles succes. Vi deler altid kundens mål om at skabe den bedst mulige løsning. Vi går fokuseret, systematisk og realistisk til værks – sådan, at vi kan opfylde både korte og langsigtede behov. Vi er med fra ide, til implementering og support.

Approximas konsulenter  kombinerer SAP viden med stor forretningsindsigt.
Vi baserer vores leverancer på solid praktisk erfaring kombineret med en gennemprøvet projekt- og samarbejdsmodel, der sikrer løsninger af høj kvalitet og stor forretningsværdi.

Vores rådgivnings- og implementeringsydelser tager udgangspunkt i, at forretningsværdi skabes gennem et effektivt samspil mellem SAP systemet og de forretningsmæssige udfordringer.
Vi arbejder derfor bevidst med at  branchefokusere  vores rådgivning. Viden og indsigt i kundens forretningsprocesser er en central forudsætning for, at vi kan skabe de bedste løsninger i et tæt samarbejde med vores kunder.

Approxima – Think success

Approxima er det sikre valg, når det drejer sig om at tilføre kompetence, vækst og værdi til virksomheden.

Vi baserer vores løsninger på mange års erfaring med anvendelse og implementering af SAP.

Vi sikrer leverancen med en konsulentstab, der har praktisk erfaring med at skabe konkrete forretningsresultater.

Læs mere om Approxima organisationen her.

Approxima Historie

Approxima er stiftet i år 2014 af nogle af Danmarks mest erfarne SAP konsulenter. I dag drives Approxima af 4 partner som alle har en baggrund fra ledende positioner i skandinaviske og internationale SAP konsulenthuse.

Approxima fokuserede i første omgang at fokusere sine projektaktiviteter på energi & forsyning og serviceindustrien. 

Approxima har siden da haft en meget kraftig omsætningsvækst og er i dag et veletableret dansk SAP konsulenthus i flere brancher