SAP Projektledere og Testmanagers

I en succesrig virksomhed som Approxima er vi altid på udkig efter dygtige SAP konsulenter med talent og erfaring.

Vi er altid på udkig efter dygtige SAP konsulenter

Vi ansætter løbende til mange forskellige SAP specialer. Du opfordres til at sende os en ansøgning på: job@approxima.com

Vi oplever løbende efterspørgesel på SAP Projektledere og SAP Testmanagers til både små og store SAP projekter hos vores kunder. 

Vi søger derfor dygtige SAP profiler inden for disse områder. Vi søger kandidater, der allerede har erfaring som SAP konsulent. Men vi søger også kandidater, der har opbygget en god forståelse for SAP i en intern stilling, og som har mod på at afprøve tilværelsen som konsulent. 

Vi ser gerne at du: 

  • Har min. 5 års erfaring med enten SAP Projektledelse og/eller SAP Testmanagement.
  • Har interesse for/er trænet i SAP S4/HANA projektmetode.
  • Har gerne arbejdet med et SAP applikationsområde inden du blv Projektleder eller Testmanager 
  • Er selvkørende 
  • Taler & skriver flydende dansk
  • Har appetit på at lære nyt
  • Har lyst til at gøre en forskel hos vores kunder

Vi tilbyder
Et alsidigt job, med fokus på karriere og videreudvikling både faglig udvikling med også personlig udvikling. I Approxima arbejder vi efter en karrieremodel, som skal bidrage til denne udvikling og som ligeledes er forankret i vores karrieremodel. 
Vi tilbyder et alsidigt og spændende job men mange personlige og faglige udfordringer. Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning. Alle medarbejdere i Approxima er desuden dækket af en sundhedssikring, sygdomsforsikring samt gruppelivsforsikring. 

Er du interesseret? Så send gerne dit CV til job@approxima.com eller ring til Partner Christian Moes på mobil +45 2197 9200